تبیان، دستیار زندگی
برنامه‌های سرای اهل قلم از شنبه 21 تا چهارشنبه 25 آذر ماه اعلام شد. / روز سه شنبه 24 آذر نشستی با عنوان درنگ نویسان با حضور داستانک نویسان شهر در فرهنگسرای معرفت برگزار می شود ...
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

اعلام برنامه های سرای اهل قلم/گردهمایی داستانک نویسان

اعلام برنامه‌های سرای اهل قلم در هفته سوم آذر

اعلام برنامه های سرای اهل قلم/گردهمایی داستانک نویسان

خبرگزاری فارس: برنامه‌های سرای اهل قلم از شنبه 21 تا چهارشنبه 25 آذر ماه اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، شنبه 21 آذر ماه جلسه دیگری از سلسله نشست‌های سعدی پژوهی با حضور منصور ثروت و نیما تجبر از ساعت 16:30 تا 18:30 برگزار می‌شود و در روز یكشنبه نیز نشست نقد و بررسی كتاب «پس از تاریكی» نوشته هاروكی موراكامی با حضور احسان عباسلو، فرشته احمدی و مهدی غبرایی (مترجم اثر) از ساعت 16:30 تا 18:30 برگزار می‌شود.

روز دوشنبه نیز دو نشست در سرای اهل قلم برگزار می شود؛ از ساعت 14 تا 16 كارگاه داستان‌نویسی با حضور فیروز زنوزی جلالی برگزار می‌شود و از ساعت 16:30 تا 18:30 نشست مقدمه‌ای بر علوم انسانی (حوزه فلسفه) با حضور منوچهر صانعی دره بیدی و سعید حنایی كاشانی برگزار می‌شود.

همچنین در روز سه‌شنبه جلسه رونمایی كتاب «گمگشته در مسیر» از ساعت 17 تا 19 برگزار می‌شود.

در روز چهارشنبه نیز نشست نقد و بررسی كتاب «هخامنشیان» با حضور روزبه زرین‌كوب، حسن رضایی باغ بیدی و عسگر بهرامی برگزار می‌شود.

سرای اهل قلم در این روز همچنین نشست جنسیت و اعتیاد (حوزه علوم اجتماعی) را با حضور سعید مدنی، محمد جعفر سخاوت و پروانه زاهدی‌فر برگزار می‌كند.

این نشست‌ها در سرای اهل قلم به نشانی خیابان انقلاب، خیابان فلسطین جنوبی، كوچه خواجه نصیر، شماره 10 برگزار می‌شود.

گردهمایی داستانك‌نویسان در فرهنگسرای معرفت برگزار می‌شود

خبرگزاری فارس: روز سه شنبه 24 آذر نشستی با عنوان درنگ‌نویسان با حضور داستانك‌نویسان شهر در فرهنگسرای معرفت برگزار می‌شود.

وفا قبادپور، مدیر كتابخانه شیخ هادی نجم آبادی در گفت‌وگو با فارس با بیان خبر فوق افـزود: آنچه كتابخانه را به برگزاری این نشست‌های تخصصی ترغیب می‌كند، ظرفیتی است كه در داستان‌های مینی مالیستی برای ترویج فرهنگ عمـومی مطالعه وجود دارد.

وی ادامه داد: از سوی دیگر داستانك برخلاف برخی از فرم‌های دیگر داستان در ادبیات منظوم و منثور ما قدمت بسیار طولانی دارد. در عین حال كه با شرایط دنیای امروز و جوامـع مدرن سازگارتر است.

قبادپور افزود: تجربه آموزش داستان نویسی و نقد ادبی نشان داده است آموزش و نقد داستانك می‌تواند در راه پرورش نویسندگان توانمند بسیار پربار و موثر باشد. همچنین پرورش مهارت در خلق روایت آن هم در نهایت ایجاز می‌تواند این مقوله را كانون توجه نویسندگان و حتی هنرمندان رشته های دیگر قرار دهد.

این برنامه 24 آذر با حضور تقی محمدی فكورزاده ساعت 17 در فرهنگسرای معرفت برگزار می‌شود.

خبرگزاری فارس

تنظیم : بخش ادبیات تبیان